Smit CV Techniek
Vanaf  december 2010 ook officieel
Valliant dealer.
Uiteraard gelden ook hier alle fabriek garanties.
Vaillant eco TEX PRO  
Vaillant eco TEC plus

Een hrEXCLUSIEF solotoestel in combinatie met een indirectgestookte boiler, ofwel   een  comfortsysteem, is het toppunt van comfort. Hiermee heeft u altijd snel een grote    hoeveelheid warm water.
De indirectgestookte boilers zijn verkrijgbaar in drie verschillende types: VIH CB 80,  VIH  CB 120 en VIH CB 150.
Met respectievelijk 80, 120 en 150 liter warm water. In  overleg  met uw installateur kiest u uw comfortsysteem in het vermogen dat het beste  aansluit bij uw  woonsituatie en persoonlijke voorkeuren.
Deze boiler vormt tezamen met het hrEXCLUSIEF solotoestel het comfortsysteem dat  op alle Vaillant thermostaten kan worden worden aangesloten. 
HR EXCLUSIEF
als
comfortsysteem
Ketelkiezer.
      De eco TEX plus is het meest efficiente toestel van Valliant, beschikbaar in alle comfortklassen.
      De eco TEX plus is het resultaat van ruim 135 jaar innovatie. Hij wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra          moderne productielijn en ieder afzonderlijk getest op een correcte werking.
      Besparing tot wel 750 Euro gedurende de levensduur dankzij het zeer hoge rendement. Dit rendement wordt           bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag standby gebruik.
      Voor elke warmtebehoefte heeft eco TEX plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende                        douchekop heeft of een 2- persoonsbad.
       De eco TEX plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3,4,5,5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en         met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.
      De ecoTEC pro is het bewezen betrouwbare toestel van Vaillant, beschikbaar in de CW-klassen 3 & 4.
      Technologie voor de economische consument.
      Betrouwbaar
      Samengesteld uit verder door ontwikkelde onderdelen van de betrouwbare hrSOLIDEplus; De Vaillant                         RVS warmtewisselaar heeft zich bewezen in de markt, inmiddels 3 miljoen verkocht.
      Efficiënt
      De deellast stelt zichzelf in en past zich gedurende het jaar automatisch aan op seizoenen.
Home.
Nefit.
Vaillant.
Showroom/ Winkel.
Haarden en Kachels.
Contact.